0

Offerte

Uitzonderlijk goede combinatie

Powerdisk en 9 m hoge telescoopmast

 

De Powerdisk met zijn hoge lichtopbrengst en de stabiele telescoopmast zijn een uitstekende combinatie: een goed verlicht werkterrein is hiermee binnen handbereik.

De mast is uitschuifbaar tot een maximale hoogte van 9 meter, en is eenvoudig te bedienen. De maximale windbelasting is 85 km per uur. Door de toevoeging van extra ballast in de voet van het statief (2 x 265 kg aan gerecycled beton wordt meegeleverd) is de mast ondanks zijn potentiële hoogte stabiel. Daarnaast zijn er nog extra stabilisatoren uit te schuiven en extra gewicht toe te voegen, wat de stabiliteit nog verhoogt.

De kooi is afsluitbaar, waardoor er een accu of generator opgeborgen kan worden, zonder dat onbevoegden daar toegang tot hebben.

De mast heeft een hefvoorziening t.b.v. heftrucklepels of een handpalletwagen, zodat het makkelijk te verplaatsen en te transporteren is. De extra ballast kan door middel van een hijsoog ook zonder problemen verplaatst worden.

Ook is er de mogelijkheid voor een eigen logo op twee zijkanten aan te brengen.   

20211208 DSC5753

Productkenmerken

Stabiele telescoopmast: tot 9 meter hoog, stevige geplaatst met krachtige verlichting

Veel lichtopbrengst

Zeer krachtige lichtbundel - makkelijk te installeren en verstelbaar - verlicht tot wel 500m².

Uitstekende terreinverlichting

Met 50.000 lm lichtopbrengst en maar 400W aan opgenomen vermogen is de Powerdisk een aanwinst voor ieder bouwterrein. Een efficiënte lichtopbrengst op stabiel statief: een goede investering!

Breed inzetbaar

Verlicht o.a. (sport)evenementen, bouwplaatsen, maar ook goed inzetbaar voor hulpdiensten.

Hulp nodig?