0

Offerte

Water- & stofdicht

IP67 stofkappen

De PowerSyntax IP67 stofkappen verzekeren een waterdichte afdichting. 

De stofkappen hebben een universele passing, dusdanig dat zij op iedere willekeurige fasen, nul of aarde connector passen. Er is dus maar één type stofkap nodig voor de Drain connector en één type stofkap voor de Source connector. Dit maakt het gemakkelijk tijdens gebruikt, maar vereenvoudigd tevens uw voorraad. 

Voor volledige veiligheid wordt de stofkap ook nog eens op zijn plek gehouden door de secondary locking, die vanzelfsprekend weer kan worden ontgrendeld door de standaard ontgrendelingssleutel.

18022019 DSC7791 B
26022019 DSC7987 (2)

Beschermingskappen

IP53 stofkappen

De PowerSyntax IP53 stofkappen zijn een snelle en simpele oplossing om uw PowerSyntax connector te beschermen.

Het gebruik hiervan resulteert in een verlengde levensduur van de connectoren. Het koppelen van de connectoren blijft gemakkelijk en de contactdelen zijn netjes beschermd tegen stof, vuiligheid en water, ook als de connectoren niet gekoppeld zijn.

Subtiel en zeer robuust

Stofkap bevestiging

Een specifiek onderdeel van iedere PowerSyntax behuizing is de voorbereiding voor een mogelijke bevestiging van een stofkap (zie afbeelding). Alle stofkappen worden bevestigd door een speciaal ontworpen koord gemaakt van 7 roestvaste kabelstrengen beschermd door een krasvaste zwarte teflon ommanteling. 

Stofkap Bevestiging
Syntaxlock

Snel & eenvoudig & past altijd!

NIEUW! SyntaxLock

De SyntaxLock is een door PowerSyntax gepatenteerd quick release systeem voor de secondary lock op de PowerSyntax connectors en IP67 stofkappen. Het voorkomt de noodzaak om losse ontgrendelingssleutels mee te dragen. Hetgeen dat vaak wordt vergeten, ofwel zoek raakt. 

De Syntaxlock wordt als accessoire geleverd en is extreem gemakkelijk te bevestigen of te demonteren. Het kan zelfs gebruikt worden op alle andere merken die hetzelfde connectorsysteem hanteren. 

 

Hulp nodig?