0

Offerte

introductie

PowerSyntax®

De PowerSyntax® serie bestaat uit enkelpolige "Plug and Play" connectoren van de hoogste kwaliteit. Het systeem is gestandaardiseerd op het daisy chain principe zoals bekend van o.a. de Powerlock connector.

De PowerSyntax® connectoren zijn mechanisch vergrendeld. Deze zijn weer te ontgrendelen met een speciale sleutel zodat men veilig kan werken met connectoren bestemd voor hoge stromen. De geïsoleerde uiteinden van de contacten (rode dop) voorkomen dat men per ongeluk in aanraking komt met spanningsvoerende delen. Verder zijn de connectoren vochtbestendig en slagvast.

PowerSyntax® wordt veelvuldig ingezet door aggregatenverhuurders, aannemers en de entertainmentbranche. Er zijn echter nog vele andere toepassingen waar PowerSyntax® een zeer geschikt systeem is gebleken zoals in de offshore en in gebouwinstallaties.

PROVA
Daisy Chain Hook Up Pattern (5)

standaardisatie

Daisy Chain

Het daisy chain systeem zoals toegepast door PowerSyntax® is volledig compatibel met merken zoals Powerlock die hetzelfde systeem hanteren.

Verbeterde borging contactband

Lamella2b

Voorkomen van losraken

De multilamel contactband is de kern van deze gestandaardiseerde connectors. Toch komt het bij de klassieke connectoren vaak voor dat de contactband losraakt, met een slecht contactoppervlak als gevolg. De borging van deze contactband is dan ook essentieel.

Lamella3

2,5T pers

Om een optimaal contactoppervlak te garanderen is het belangrijk dat de contactband netjes op zijn plek blijft zitten.
De contactband wordt door een speciale borgring, die met 2,5T persdruk wordt bevestigd, gegarandeerd netjes op zijn plek gehouden.

Protection1

Voorkomt ontsporen

Ook het ontsporen van de contactband wordt door deze oplossing voorkomen.

optimale grip

Ergonomie

De behuizing heeft een ergonomisch design die een optimale grip gegarandeerd.

Door de geïntegreerde grip in de behuizing kan men de connectoren gemakkelijker koppelen en ontkoppelen.

Ergonomics Test (1)
Safety Lock

safety lock

Gepatenteerd

De Drain connectoren zijn uitgevoerd met een gepatenteerde safety lock.
Door de scherpe isolatiekap die mechanisch is vergrendeld tegen indrukking met de vinger wordt aanraking van het contactdeel voorkomen.

veiligheid gegarandeerd

Bevestiging isolatiekap

Op iedere PowerSyntax® Source connector zit een aanrakingsveilige isolatiedop. Door een vernieuwd ontwerp waarbij deze kap is voorzien van draadeind wordt de veiligheid verbeterd. Vanaf het moment dat het Powerlock systeem op de markt kwam, werden de connectoren in zeer robuuste omstandigheden gebruikt. Omstandigheden die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van het product en waarbij het het losraken van de isolatiekap, waardoor de gebruiker in aanraking kan komen met het contactdeel ongewenst is. Dankzij de nieuwe oplossing van PowerSyntax® wordt de kans op losraken verkleind. Door een slimme keuze van materiaal wordt zelfs bij een gebroken isolatiekap aanraking met het contactdeel voorkomen.

Protection4
Hulp nodig?