0

Offerte

uitgelicht

DE PLUSPUNTEN VAN DE CHARGE BALANCE

Flexibel systeem

Dit systeem is tot 28 laadpunten uit te breiden.

Afrekenmogelijkheid

Afrekening is mogelijk via OCPP. Gebruikers kunnen met hun besteaande laadpasje of de ParkandPowerapp het laadpunt activeren en krijgen via hun normale weg de rekening hiervoor.

22kW laadpunten

Ieder laadpunt kan een vermogen bieden van 22kWh (3 fase, 32A). Alle typen elektische auto’s kunnen gelaad worden op het systeem.

Load balancing

De intelligentie van het syteem maken zowel load balancing als priority charging mogelijk.

neem een kijkje binnen in de kast

oersterk, zowel de buiten- als de binnenzijde.

CHARGE-SERIES

ALTIJD EN OVERAL STROOMVOORZIENING VOOR ELEKTRISCHE AUTO'S

Flexibel aantal laadpunten

Het portable laadsysteem CHARGE kan door de materieelbeheerder of verhuurder zeer flexibel worden ingezet. Voor iedere situatie kan een opstelling bepaald worden d.m.v. een besturingskast (Main) en laadkasten (Companion). Iedere configuratie kan maximaal 7 laadkasten met 4 laadpunten per kast bevatten, dat zijn 28 laadpunten in totaal.

Load balancing en priority charging

De intelligentie van het systeem maakt load balancing mogelijk. Ook is het mogelijk om voorkeurslaadpunten aan te wijzen.

Gebruikersvriendelijke software

Configuratie van de laadopstelling is eenvoudig door de gebruiker in te regelen.

FLEXIBEL EN OVERZICHTELIJK

CHARGE BALANCE

Middels besturingskasten (Main) en laadkasten (Companion) kan voor iedere situatie een opstelling bepaald worden. Eén Main-kast stuurt meerdere COMPANION-kasten aan waarbij verschillende eigenschappen van het systeem projectspecifiek op elkaar afgestemd kunnen worden. De MAIN- kast wordt gevoed met een 125A CEE stekker en verbonden met de COMPANION-kast middels een CAT5 datakabel. Hiervandaan wordt doorgelinkt naar maximaal 7 laadkasten per kast, oftewel 28 laadpunten in totaal.

Het CHARGE-systeem wordt voorgeprogrammeerd voor elke klant, zodat Main- en Companion-kasten eenvoudig te combineren zijn. Een logische codering die zowel in de software als op de kasten is terug te vinden, maakt het voor de gebruiker en de verhuurder eenvoudig om het juiste laadpunt te identificeren en te besturen.

20. Charge

KENMERKEN CHARGE -SERIES

20. Charge

Flexibel systeem

Middels besturingskosten (MAIN) en laadkasten (COMPANION) kan voor iedere situatie een passende opstelling bepaald worden. Eén hoofdkast stuurt meerdere laadkasten aan, waarbij de verschillende eigenschappen van het systeem projectspecifiek kunnen worden afgestemd.

125A 3Fasen 1650Pixbr

125A, 3-fasen

Het Charge-BALANCE-systeem wordt gevoed door een 125A 3-fasen CEE stekker. Om de laadpunten van load balancing te voorzien en te communiceren met de auto's worden de MAIN- en COMPANION-kasten onderling verbonden met een industriële CAT5 datakabel, voorzien van industriële ethernet connectoren.

RFID Reader

RFID Reader

Naast de mogelijkheid om met 'direct charge' de laadpunten permanent vrij te geven, bestaat er de mogelijkheid om de laadpunten middels de RFID-reader te ontgrendelen.

22 Kw Laadpunten

22kW laadpunten

Ieder laadpunt kan een vermogen bieden van 22kWh (3 fasen, 32A). Elke elektrische auto kan gelaad worden op het systeem.

19. Veilig Netwerk

Beveiligd netwerk

Communicatie met de OCPP loopt via een beveiligd netwerk.

Mockup Laptop Inregelen Charge

Gebruiksvriendelijke software

De configuratie van de laadopstelling is eenvoudig te beheren en in te regelen.

Meer weten of graag een goed advies?

Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op!

Hulp nodig?